– Når gjestene sier at de gleder seg til lunsj, da vet vi at vi har gjort noe riktig, sier Astrid Roppen.
Hun er daglig leder i Dugurd kantiner, en innovativ kantinebedrift som siden oppstarten i 1992 har bragt den gode «restaurantfølelsen» til folk i jobblunsjen.
– Målet mitt har hele veien vært å servere mat som folk blir glad av, og som de vil komme tilbake igjen for – dag etter dag. Det å jobbe med kvalitetshåndverk har alltid vært den største drivkraften.
ASTRID ROPPEN: Gründer av Dugurd kantiner. Foto: Storebrand
Kvalitet i alle ledd
Det er nå 30 år siden Roppen startet opp, og for den driftige gründeren er det viktig å ha med dyktige mennesker på laget.
– Vi ansetter kun fagutdannede kokker med høy yrkesstolthet og engasjement. Det er viktig for oss at det som serveres er av ypperste kvalitet – og det får vi når vi ansetter folk som virkelig brenner for faget sitt.
For en bedrift som er opptatt av kvalitet i alle ledd, er også en god pensjonsordning viktig. Som medlem av Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), kunne Dugurd benytte seg av medlemsfordelen NHO Pensjon i Storebrand.
– Vi er superfornøyde med NHO Pensjon. I tillegg til å gi oss gode betingelser, fungerer samarbeidet med Storebrand veldig bra. De digitale løsningene er intuitive, og kundeservicen god.
– Ting skjer smidig, uten at vi trenger å bruke så mye tid på det, sier Roppen.
Ønsker bedriften din å benytte medlemsfordelen NHO Pensjon?
Siden oppstarten i 1992 har Dugurd vokst fra 1 til cirka 150 ansatte. For matgründeren er derfor hjelpen med å informere ansatte en viktig fordel med å ha NHO Pensjon i Storebrand.
– I mat- og restaurantbransjen har vi ofte ansatte fra mange ulike land, som ikke nødvendigvis er klar over pensjonsreglene vi har her i Norge. HR-avdelingen melder imidlertid at det har vært færre spørsmål relatert til pensjon etter at vi byttet til NHO Pensjon. Det sier meg at Storebrand er gode på å informere og følge opp den enkelte.
Det mener Roppen er en fordel for både den ansatte og bedriften:
– Det gjør at vi selv kan fokusere på det vi ønsker å bruke tiden på – nemlig å lage sunn, bærekraftig og sabla god mat hver dag.